Business Internaţional

Hillary Clinton: Noua anchetă FBI este ”ciudată, fără precedent şi perturbatoare”

Hillary Clinton: Noua anchetă FBI este ”ciudată,...

Autor: Mediafax

30.10.2016, 20:01 156

Hillary Clinton a făcut aceste declaraţii sâmbătă, în cadrul unui eveniment de campanie care a avut loc în oraşul american Daytona Beach, din statul Florida.

Aceasta consideră că scrisoarea trimisă de directoul FBI, James Comey, Comitetului Naţional Republican, pentru a informa în privinţa reluării anchetei emailurilor private, este ”extrem de perturbatoare, din cauza faptului că votanţii merită să cunoască adevărul”.

“Nu putem permite ca ultimele zile ale campaniei să fie afectate de intrigă. Trebuie să ne gândim la ţara în care vrem să trăim noi, copiii şi nepoţii noştri”, a adăugat aceasta.

Echipa de campanie a candidatei democrate Hillary Clinton a solicitat explicaţii din partea FBI în legătură cu noua anchetă privind emailurile private, transmiţând că este "extraordinar" că o astfel de situaţie se produce cu doar câteva zile înaintea scrutinului prezidenţial.

Biroul Federal de Investigaţii (FBI) din Statele Unite a iniţiat o anchetă în cazul emailurilor private utilizate de candidatul democrat la funcţia de preşedinte, Hillary Clinton, în timp ce deţinea funcţia de secretar de Stat american. Biroul Federal pentru Investigaţii a transmis vineri o notificare oficială Comisiei Juridice a Senatului SUA în legătură cu ancheta care vizează utilizarea de către Hillary Clinton a unui server de email privat în timp ce era secretar de Stat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO