Business Internaţional

Halep: E frustrant să mă calific în semifinalele unui turneu atât de important şi să abandonez

Halep: E frustrant să mă calific în semifinalele unui...

Autor: Denis Şchiopu, Mediafax

17.02.2018, 14:51 324

"Din păcate, accidentarea mea s-a agravat ieri (n.r. - vineri), în timpul setului secund, a fost foarte dureros. Venisem la Doha cu speranţa că m-am recuperat 100 la sută, dar piciorul a fost din ce în ce mai rău după fiecare meci. E frustrant să mă calific în semifinalele unui turneu atât de important, de la care am multe amintiri frumoase, şi să abandonez din cauza accidentării. A fost o decizie greu de luat, dar după ce am discutat cu echipa a trebuit să accept realitatea şi să continui tratamentul. Vă muţumesc pentru susţinere şi sper să revin pe teren cât de curând", a notat Halep, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Fostul lider mondial a aflat că are o inflamaţie gravă la degetul piciorului după ce a făcut un RMN, astfel că nu va juca nici săptămâna viitoare, la turneul de la Dubai. Halep va reveni pe teren abia la Indian Wells, între 7 şi 18 martie.

În vârstă de 26 de ani, Simona Halep a câştigat turneul de la Doha în 2014, iar la această ediţie ar fi urmat să o întâlnească în semifinale pe jucătoarea spaniolă Garbine Muguruza.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO