Business Internaţional

H&M plănuieşte să mai angajeze 800 de oameni în 2018 pentru a-şi extinde prezenţa în retailul indian

H&M plănuieşte să mai angajeze 800 de oameni în 2018...

Autor: Alex Ciutacu

18.03.2018, 14:03 90

Retailerul suedez de îmbrăcăminte H&M plănuieşte să mai angajeze 800 de oameni anul acesta, ca parte a planurilor de extindere a reţelei de retail din India, potrivit The Hindu.

În plus, grupul H&M, care are nouă branduri sub umbrela companiei-mamă, nu va introduce alt brand în India ca parte a politicilor de reglementare din India.

„Avem 3.500 de oameni care lucrează pentru compania noastră de retail şi plănuim să mai angajăm încă 800 anul acesta”, a transmis Janne Einola, country manager H&M India.

Acesta a adăugat că noile angajări se vor face pentru noile magazine pe care retailerul plănuieşte să le deschidă în regiune.

Cu toate acestea, Einola nu a declarat care va fi numărul de locaţii pe care le va inaugura anul acesta, dar a spus că îşi va menţine ritmul.

„Anul trecut am deschis 17 magazine, iar eu aş continua în acelaşi ritm şi anul acesta. De asemenea, depindem şi de valabilitatea locaţiilor în care vrem să ajungem”, adaugă acesta.

Compania din Stockholm deţine mai multe branduri, printre care H&M, H&M Home, COS, Other Stories, Monki, Weekday Cheap Monday şi ARKET. În piaţa locală din India, retailerul a intrat doar cu brandul H&M, cu 29 de locaţii pe care le operează de-a lungul regiunii.

Ca parte a strategiei de dezvoltare, H&M va continua să deschidă magazine în oraşe noi, precum Mysore şi Ahmedabad.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO