Business Internaţional

Google dezvoltă împreună cu guvernul american un site destinat întrebărilor legate de coronavirus

Google dezvoltă împreună cu guvernul american un site...

Autor: Miruna Diaconu

15.03.2020, 10:58 116

Google a declarat că lucrează cu guvernul american pentru a dezvolta un site web la nivel naţional care să îi ajute pe americani. Site-ul îi va ajuta pe oameni prin oferirea unor răspunsuri la întrebările pe care ei le au cu privire la coronavirus, factorii de risc şi testarea, scrie Reuters.

“Suntem pe deplin aliniaţi şi continuăm să colaborăm cu guvernul american pentru opri răspândirea COVID-19, pentru a informa cetăţenii şi pentru a proteja sănătatea comunităţilor noastre”, spune Google într-un comunicat pe Twitter, scrie Reuters.

Preşedintele Donald Trump le-a mulţumit celor de la Google pentru dezvoltarea unui astfel de site web, care s-a angajat că îi va ajuta pe oameni să stabilească dacă au nevoie de un test de coronavirus.

Autorităţile americane sunt din ce în ce mai presate pentru că au nevoie de îmbunătăţirea testării a virusului care se propagă foarte repede. Coronavirusul a ajuns aproape în fiecare stat america, a închis şcolile şi a forţat anularea a mii de evenimente sportive, conferinţe şi concerte pe fondul eforturilor de a opri răspândirea acestuia.

Donald Trump a decretat stare de urgenţă vineri din cauza pandemiei de coronavirus. SUA are

SUA are 3.044  cazuri de infectare cu noul coronavirus, iar din numărul total de cazuri 60 de persoane au decedat ca urmare a infectării.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO