Business Internaţional

Familia Lucescu pe urmele unui război istoric: După ce Mircea, tatăl, a preluat naţionala Turciei, Răzvan, fiul, a preluat conducerea echipei greceşti PAOK Salonic

Familia Lucescu pe urmele unui război istoric: După ce...
11.08.2017, 19:32 394

Răzvan Lucescu, 48 de ani, a anunţat vineri, că va prelua conducerea tehnică a echipei de fotbal PAOK Salonic, unul dintre cele mai importante nume din Grecia.

Mircea Lucescu, tatăl, este de o săptămână antrenorul naţionalei de fotbal a Turciei, ceea ce înseamnă că familia Lucescu este împărţită în acest război istoric dintre Grecia şi Turcia.

Răzvan Lucescu, care a făcut carieră în România, ca antrenor la Rapid, vrea să antreneze numai afară, la fel ca tatăl lui, care nu a mai călcat pe banca unei echipe din România, de mai bine de 20 de ani. Răzvan Lucescu a eşuat în postura de antrenor al echipei naţionale de fotbal a României, iar de atunci încearcă să îşi găsească de lucru numai afară.

Lucescu jr. l-a înlocuit pe Aleksandar Stanojevic, de care conducerea lui PAOK n-a fost mulţumită. În sezonul trecut, echipa la care este legitimat şi Fernando Varela a terminat pe locul doi în sezonul trecut şi pe trei în play-off, asigurându-şi astfel prezenţa în Europa League.

Citeşte mai multe informaţii pe PROSPORT.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO