Business Internaţional

Facebook Messenger are acum şi o versiune optimizată pentru tabletele iPad

Facebook Messenger are acum şi o versiune optimizată...

Autor: Dorian Prodan

04.07.2014, 16:18 438

Unii producători de software pentru platformele mobile obişnuiesc să lanseze un produs conceput doar pentru telefoane, însă amână sau ignoră de-a binelea lansarea unui echivalent pentru tablete, acest comportament  fiind o sursă de nemulţumire pentru cei care folosesc mai multe tipuri de terminale şi doresc să utilizeze aceleaşi aplicaţii. Pe această listă de companii leneşe intră şi Facebook, cunoscuta aplicaţia Messenger primind abia acum o versiune special scrisă pentru tableta iPad.

Versiunea pentru telefoane a aplicaţiei Facebook Messenger a fost lansată acum aproape doi ani, zvonurile care susţineau că produsul va primi o versiune optimizată pentru tablete având mai bine de un an vechime. Compania a investit mult în această aplicaţie pentru a putea concura cu rivalii faimoşi precum WhatsApp (deja achiziţionat), Viber sau Snapchat şi chiar doreşte să ne facă să folosim Facebook Messenger indiferent dacă ne place sau nu, însă această iniţiativă discutabilă are acum măcar un rezultat pozitiv: o versiune nativă pentru tableta Apple iPad.

Mai multe detalii pe Go4IT.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO