Business Internaţional

Este cineva interesat? Secretarul american al Trezoreriei şi-a scos la vânzare apartamentul pe care cere 32,5 milioane de dolari

Este cineva interesat? Secretarul american al Trezoreriei...

Autor: Dragoş Dinu

09.10.2018, 19:02 740

Secretarul american al Trezoreriei Steven Mnuchin şi-a scos la vânzare apartamentul de pe bulevardul newyorkez Park Avenue, o locuinţă cu cinci dormitoare care se află în patrimoniul familiei de zeci de ani, pentru suma de 32,5 milioane de dolari, scrie The Wall Street Journal.

Situat pe unul dintre cele mai cunoscute bulevarde din Manhattan, apartamentul este unul dintre cele mai exclusiviste din New York, dat fiind faptul că unele dintre cele mai înstărite familii ale lumii, precum Vanderbilts, Rockfellers şi Bouviers, au locuit acolo.

Steven Mnuchin deţine apartamentul de aproximativ 600 de metri pătraţi, care numără în total 12 încăperi, încă din anul 2000, atunci când l-a cumpărat de la mătuşa sa pentru suma de 10,5 milioane de dolari.

Steven Mnuchin, ales de Donald Trump în 2016 pentru poziţia de secretar al Trezoreriei, a câştigat zeci de milioane de dolari de pe urma vânzării unei bănci în 2015, vânzare susţinută de o serie de grupuri nonprofit care au avut un lucru în comun: primiseră zeci de mii de dolari fiecare din partea fundaţiei băncii, condusă de Mnuchin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO