Business Internaţional

Dupa Dubai World, Dubai International Capital cere o amanare a platii obligatiunilor

27.05.2010, 17:53 20

Dubai International Capital si un comitet de banci au cerut joicreditorilor o amanare cu trei luni a rescumpararii obligatiunilorcare au maturitatea la 30 septembrie, desi dimensiunea datoriei nua fost specificata.

"Perioada de extindere a platii datoriilor ar permite oimplementare a unui plan pe termen mai lung ce va permite DIC saisi maximizeze valoarea operatiunile in beneficiul actionarilor",se arata intr-un comunicat al institutiei citat de MarketWatch.

Banca de investitii este o subsidiara a Dubai Holding, companiecontrolata de conducatorul Dubaiului, seicul Mohammed bin Rashid AlMaktoum.

La inceputul acestei luni, Bloomberg a anuntat ca Dubai Holdingssi subsidiarele sale datoreaza altor banci 12 miliarde de dolari sica au inceput discutii privind restrucuturarea unor credite. DubaiWorld, un alt conglomerat al Dubaiului, incearca sa isirestructureze datorii de 23,5 miliarde dolari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO