Business Internaţional

După Donald Trump, o altă ”celebritate” vrea să intre în politică direct pe funcţia supremă în stat: Kanye West şi-a anunţat candidatura pentru preşedinţia SUA

După Donald Trump, o altă ”celebritate” vrea să...
31.08.2015, 10:34 1001

Rapperul American Kanye West, unul dintre ce mai controversaţi muzicieni, a anunţat în timpul galei MTV că a decis să candideze la preşedinţia Statelor Unite în cursa din 2020, scrie Business Insider.

Rapperul american Kanye West a fost recompensat la ediţia 2015 a galei MTV Video Music Awards cu cea mai prestigioasă distincţie atribuită de organizatorii evenimentului, Video Vanguard Award, un trofeu creat în memoria cântăreţului Michael Jackson, potrivit site-ului revistei People.

"Pe parcursul carierei sale, Kanye West a combinat cu succes elementele muzicale şi cele vizuale şi a obţinut efecte artistice puternice", se afirmă într-un comunicat publicat de postul de televiziune MTV.

"De la trilogia de videoclipuri pentru «Jesus Walks» la animaţia uluitoare pentru «Heartless» şi până la imaginaţia artistică de la «Bound 2», el a împins limitele creaţiei artistice şi a furnizat ceva nou publicului cu fiecare videoclip pe care l-a lansat", se afirmă în acelaşi comunicat al organizatorilor MTV VMA 2015.

Prestigiosul trofeu Video Vanguard Award a fost atribuit în trecut unor artişti precum Beyonce, Britney Spears şi Red Hot Chili Peppers.

Cântăreaţa country-pop americană Taylor Swift a primit cele mai multe nominalizări - nouă - la gala MTV Video Music Awards 2015.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO