Business Internaţional

Ducesa de Cambridge este editor invitat al versiunii britanice a publicaţiei The Huffington Post

Ducesa de Cambridge este editor invitat al versiunii...

Autor: Monica Stoica

17.02.2016, 17:23 384

Ducesa de Cambridge, împreună cu jurnaliştii de la Huffington Post, au înfiinţat o redacţie temporară în reşedinţa regală de la Palatul Kensington, de unde scriu şi editează o serie de articole despre organizaţiile şi indivizii care se ocupă de examinarea cauzelor şi propunerea soluţiilor pentru sprijinirea copiilor afectaţi de tulburări mentale.

Într-un articol, ducesa povesteşte despre munca extensivă, încă de la căsătoria cu prinţul William, cu organizaţii de caritate specializate în sprijinul copiilor ce suferă de boli nervoase.

"Imediat după ce m-am căsătorit, am început să lucrez cu organizaţii caritabile care îi ajutau pe cei afectaţi de probleme precum dependenţa, dezbinarea familiei sau copii vulnerabili. Cum era de aşteptat, am ascultat unele poveşti sfâşietoare despre vieţi care au fost distruse, impactul fiind devastator pentru toţi cei implicaţi, dar, în special, pentru copii", scrie ducesa Kate Middleton.

"Însă nu mă aşteptam ca poveştile despre adicţie sau comportamente autodistructive să provină, aproape întotdeauna, dintr-o pricină nerezolvată în copilărie. A devenit, în consecinţă, clar pentru mine faptul că tulburările de sănătate mentală tind să fie tabu, mulţi dintre adulţi nefiind dispuşi să ceară ajutor pentru copiii lor, de frică şi ruşine", a adăugat ducesa de Cambridge.

În articol, Kate Middleton a mai evidenţiat importanţa perspectivei asupra bolilor nervoase, faţă de care atitudinea trebuie schimbată, deoarece reprezintă o problemă esenţială în lume. "A venit timpul să ne schimbăm atitudinea asupra bolilor nervoase", a spus Kate Middleton.

Pe 29 aprilie 2011, căsătoria grandioasă a prinţului William cu Catherine Middleton, celebrată la Catedrala Westminster din Londra, s-a derulat în faţa numeroaselor camere de filmat, lumea întreagă fiind fascinată de acest cuplu tânăr care întruchipează faţa modernă a celei mai celebre familii regale. În vârstă de 34 de ani, Kate Middleton a devenit ducesă de Cambridge în urma căsătoriei cu prinţul William al Marii Britanii. Cuplul regal are împreună doi copii, prinţul George şi prinţesa Charlotte.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO