Business Internaţional

Donald Trump pledează pentru intensificarea cooperării Statelor Unite cu Franţa

Donald Trump pledează pentru intensificarea cooperării...

Autor: Mihai Draghici

13.07.2017, 20:26 61

Donald Trump, preşedintele SUA, i-a mulţumit omologului său francez, Emmanuel Macron, pentru invitaţia la Paris, pledând pentru intensificarea cooperării bilaterale, relatează ziarul Le Parisien şi postul CNN.

"Cu siguranţă, Franţa este o ţară frumoasă, cu o istorie nobilă şi grandioasă", a declarat Donald Trump în cursul conferinţei de presă organizate împreună cu Emmanuel Macron.

"Prietenia dintre Statele Unite şi Franţa este indestructibilă. Cele două ţări împărtăşesc un spirit al revoluţiei", a adăugat Trump.

Donald Trump este invitat de onoare la Paris, la împlinirea a 100 de ani de la intrarea Statelor Unite în Primul Război Mondial, marcată pe 13 iulie. Preşedintele SUA va participa şi la ceremoniile organizate cu ocazia Zilei Naţionale a Franţei.

Donald Trump a salutat iniţiativa lui Emmanuel Macron "de reducere a birocraţiei", precizând că Statele Unite "nu au atins actualul nivel al dezvoltării prin reglementări excesive".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO