Business Internaţional

Donald Trump beneficiază de creşterea popularităţii, tinzând să o depăşească pe Hillary Clinton

Donald Trump beneficiază de creşterea popularităţii,...

Autor: Mediafax

26.09.2016, 15:24 59358

Candidatul republican, Donald Trump, înregistrează o creştere considerabilă a popularităţii, în perspectiva scrutinului prezidenţial din noiembrie, tinzând să aibă un avans în raport cu adversara democrată, Hillary Clinton, relevă un sondaj efectuat de Bloomberg.

Un român de 42 de ani conduce o echipă de 7.000 de oameni în Japonia

Problemele nu se mai termină pentru cea mai mare bancă germană: Acţiunile Deutsche Bank au scăzut la un nou minim record

Conform sondajului efectuat la nivel naţional, în cazul în care în cursa electorală ar fi doar Hillary Clinton şi Donald Trump, cei doi candidaţi sunt la egalitate, cu 46%. În cazul includerii tuturor candidaţilor la preşedinţie, Donald Trump este pe primul loc, cu 43%, Hillary Clinton este creditată cu 41%, Gary Johnson ar obţine 8%, iar Joll Stein 4%.

În sondajul similar efectuat în august, Hillary Clinton avea un avans cuprins între 4 şi 6% în faţa lui Donald Trump.

Sondajul de opinie a fost efectuat pe un eşantion de 1.002 potenţiali alegători la nivel naţional, de Institutul Bloomberg Politics, în intervalul 21-24 septembrie, având o marjă de eroare de Ă/-3,1%.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO