Business Internaţional

Donald Trump ameninţă că va închide două dintre cele mai mari televiziuni din SUA pentru faptul că îl critică

Donald Trump ameninţă că va închide două dintre cele...

Autor: Mihai Draghici

11.10.2017, 19:39 196

Donald Trump, preşedintele SUA, a criticat dur, miercuri, posturile de televiziune NBC şi CNN, avertizând aceste companii media şi alte reţele de televiziune care difuzează informaţii nefavorabile cu retragerea licenţelor de emisie.

NBC News a relatat că Rex Tillerson l-a numit pe Donald Trump "imbecil" şi că preşedintele SUA a propus în iulie suplimentarea în mod substanţial a arsenalului atomic american. Donald Trump a catalogat informaţiile drept "ştiri false".

"Fals @NBCNews a fabricat o ştire că aş fi vrut multiplicarea de zece ori a arsenalului nuclear american. Pură ficţiune, fabricată pentru a calomnia. NBC = CNN!", a reacţionat Donald Trump prin Twitter", a reacţionat Donald Trump prin Twitter.

"Date fiind toate Ştirile False difuzate de NBC şi de alte reţele de televiziune, când ar fi momentul potrivit să le fie contestate licenţele? Este foarte rău pentru ţară!", a adăugat Donald Trump, care a prezentat la NBC emisiunea "Ucenicul" ("The Apprentice").

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO