Business Internaţional

Donald Trump a acceptat oficial desemnarea sa drept candidatul republican la alegerile prezidenţiale

Donald Trump a acceptat oficial desemnarea sa drept...

Autor: MEDIAFAX

22.07.2016, 08:11 88

"Împreună, vom conduce partidul nostru înapoi la Casa Albă şi vom conduce ţara noastră spre siguranţă, prosperitate şi pace," a spus Trump, care a adăugat că "Vom fi o ţară a generozităţii şi amiciţiei. Dar vom fi, de asemenea, o ţară unde legea şi ordinea domină."

Trump a promis să pună în Statele Unite pe primul loc să readucă prosperitatea şi siguranţa în ţară.

"Americanism, nu globalismului, va fi crezul nostru", a subliniat candidatul republican.

Atâta timp cât Statele Unite este condus de politicieni care nu pun SUA pe primul loc "atunci putem fi siguri că alte naţiuni nu se vor trata America cu respect," a spus Trump, care a completat că "Acest lucru se va schimba cu totul în 2017."

Trump a fost introdus de fiica sa, Ivanka Trump, care a spus despre acesta că este un om din afara sistemului politic, dar cu idei mari privind schimbarea Statelor Unite ale Americii, adăugând că Donald Trump a fost campionul poporului în timpul campaniei.

În discursul său, care a ţinut peste o oră şi 15 minute, Trump a subliniat că va vorbi pentru americani obişnuiţi, inclusiv cei ignoraţi de politicieni.

Candidatul republican a denunţat implicarea Statelor Unite în războaiele din Orientul Mijlociu şi a făcut referire la mandatul lui Hillary Clinton în postul de secretar de Stat, afirmând că "Aceasta este moştenirea lăsată de Hillary Clinton: moarte, distrugere, terorism şi slăbiciune."

Politicianul a promis că va lua măsuri drastice pentru a combate fenomenul imigraţiei ilegale şi criminalitatea şi a cerut ca Statele Unite să suspende imediat imigraţia din statele compromise de terorism.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO