Business Internaţional

Doi morţi şi peste 20 de răniţi într-un atac armat în Florida

Doi morţi şi peste 20 de răniţi într-un atac armat...

Autor: Dorin Oancea

30.05.2021, 16:52 51

Două persoane au murit şi peste 20 au fost rănite într-un atac armat care a avut loc în faţa unui club de biliard din Hialeah, un oraş la nordul de Miami, Florida, a declarat poliţia, citată de Reuters.

"Sunt la locul unui alt act laş de violenţă, unde peste 20 de victime au fost împuşcate şi 2 au murit, din păcate", a declarat directorul poliţiei din Miami-Dade, Alfredo Ramirez III, într-un tweet.

Un Nissan Pathfinder alb s-a apropiat de locaţie şi trei persoane au ieşit cu arme de asalt şi au început să tragă asupra mulţimii care era adunată pentru un concert, a raportat CNN.

CNN a spus că aproximativ 20-25 dintre răniţi au fost duşi la mai multe spitale din apropiere.

Atacul a avut loc duminică dimineaţa devreme, a declarat CBS4 Miami şi a adăugat că cel puţin unul dintre cei răniţi este în stare critică.

Acesta este cel mai recent dintr-un şir de astfel de atacuri care au avut loc în ultimele săptămâni în Statele Unite. În primele 132 de zile ale anului au avut loc cel puţin 200 de atacuri armate în ţară, arată un raport al Gun Violence Archive, un grup de cercetare non-profit.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO