Business Internaţional

Distracţie la 120 m sub pământ. Cum arată singurul parc de aventură suteran unic în Europa, deschis in România

Distracţie la 120 m sub pământ. Cum arată singurul...

Autor: Andra Stroe, Roxana Cârcior

29.06.2019, 08:01 2796
Un concept unic în Europa, Club Aventura Praid din Harghita, singurul parc de aventură deschis într-o salină, este rezultatul unei investiţii de circa 250.000 de euro realizată de antreprenorul Marian Petrescu, proprietarul parcului.
 
Elementul de noutate:

Club Aventura Praid este unicul parc subteran de aventură din Europa. Deschis iniţial în 2012, în 2016 parcul a fost redeschis, după o pauză de câteva luni. De atunci, reprezentanţii parcului au regândit traseele şi au adus câteva elemente de noutate pentru a spori accesibilitatea acestora pentru copiii cu vârste foarte mici.

Descrierea inovaţiei:
Ideea fondării businessului i-a venit lui Marian Petrescu în 2002-2003, după o vizită cu familia la salina Praid, unde au mers pentru o cură de tratament. Pe atunci, povesteşte că „a fost o adevărată provocare să găseşti ceva activităţi pentru copii, să nu se plictisească 4-5 ore, cât durează o şedinţă de tratament, timp de şapte zile consecutiv.

VEZI AICI CUM ARATA PARCUL

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO