Business Internaţional

De ce îl respectă lumea boxului pe Conor McGregor după meciul pierdut în faţa lui Floyd Mayweather

De ce îl respectă lumea boxului pe Conor McGregor după...

Autor: Pro Sport

27.08.2017, 13:35 8723

Dincolo de bursa cu care şi-a asigurat un trai decent pentru trei vieţi, Conor McGregor primeşte pe siteurile specializate de box şi pe paginile de twitter respectul cuvenit omului care a avut curajul şi capacitatea de intra pe un teren de care era străin: ringul de box. Campion de Arte Marţiale Mixte - o disciplină total diferită faţă de nobila artă - irlandezul a încercat în câteva luni să-şi cizeleze tehnica realizând sparringuri cu oameni cu mulţi ani de box în spate: a tras cu boxeri cu stiluri asemănătoare cu cel al campionului pe care avea să-l întâlnească şi a mizat pe o pregătire fizică menită să-i ofere o vivacitate sporită în ring. McGregor nu a reuşit să pună presiune pe Floyd decât în primele două reprize însă bagajul acumulat în lunile de antrenament i-au dat o forţă şi o ştiinţă prin care a reuşit ceva ce alţi campioni din box nu au izbutit.

În eşecul cu Mayweather (KO t r10), Conor a avut capacitatea de trimite 111 pumni spre "silueta" americanului, cu 30 la sută mai mult ca filipinezul Manny Paquiaio. "Atat timp cat ai în faţă un maestru al eschivelor, ceea ce a reuşit McGregor, cu stilul său nefiresc, e un lucru de lăudat", au scris specialiştii aflaţi în sală. Evoluţia irlandezului a fost lăudată pe twitter şi de celebrul Manny Paquiaio.

Citiţi articolul integral pe www.prosport.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO