Business Internaţional

Cum reuşeşte un copil de opt ani a ajuns să câştige în fiecare an peste 20 de milioane de euro. Munceşte însă în fiecare zi

Cum reuşeşte un copil de opt ani a ajuns să câştige...

Autor: Ioana Matei, Business Magazin

22.12.2019, 23:29 447

Un băiat în vârstă de opt ani care face recenzii jucăriilor a ajuns să câştige cele mai multe venituri din YouTube pentru al doilea an la rând, potrivit unui articol publicat de BBC.

Ryan, care deţine canalul Ryan's World (Lumea lui Ryan) a câştigat 26 de milioane de dolari în 2019, în creştere cu patru milioane de dolari de la 22 milioane de dolari în 2018, potrivit clasamentului realizat de publicaţia internaţională Forbes. Pe locurile doi şi trei se află conturile de YouTube Dude Perfect şi Nastya, cu venituri de 20 de milioane de dolari şi respectiv 18 milioane de dolari.

În total, cel mai bine plătiţi proprietari de canale YouTube au avut venituri de 162 de milioane de dolari.
Canalul Dude Perfect este despre cinci prieteni care au în jur de 30 de ani şi care se filmează în timp ce se joacă cu diverse jocuri.Canalul Nastya o prezintă pe Anastasia Radzinskaya, care s-a născut în sudul Rusiei, cu paralizie cerebrală.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO