Business Internaţional

Cum reuşeşte o tânără de doar 16 ani să câştige 4 milioane de dolari făcând ceva ce fac foarte mulţi oameni zilnic

Cum reuşeşte o tânără de doar 16 ani să câştige 4...

Autor: Andra Stroe

06.12.2020, 09:54 808

Cea mai mare vedetă a TikTok, Charli D'Amelio, în vârstă de 16 ani, a decis să investească o parte din banii pe care îi câştigă într-o aplicaţie bancară pentru adolescenţi, scriu cei de la CNN.

D'Amelio, care câştigă aproximativ 4 milioane de dolari pe an din TikTok, a investit în aplicaţia bancară Step, destinată adolescenţilor. Step le permite adolescenţilor să îşi deschidă un cont bancar şi un card Visa fără taxe, părinţii pot stabili linii directoare pentru cheltuielile copiilor lor, iar utilizatorii pot trimite şi primi bani. Compania spune că nu există un sold minim.

Step are în spate şi alţi investitori celebri, printre care Justin Timberlake şi Eli Manning. „Executivi de renume din companii ca Facebook, Square, Venmo şi Visa" s-au alăturat, de asemenea, companiei, conform unui comunicat de presă citat de CNN.

Imensa bază de fani din social media a tinerei D'Amelio face parte dintr-un element demografic cheie pentru Step. Ea are 100 de milioane de urmăritori pe TikTok, 34,5 milioane pe Instagram şi 4,9 milioane pe Twitter.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO