Business Internaţional

Cum este să fii fiul unuia dintre cei mai bogaţi oameni de pe planetă

Cum este să fii fiul unuia dintre cei mai bogaţi oameni...

Autor: Bianca Dorobanţu

06.12.2015, 18:15 2228

Peter Buffet este cel mai tânăr fiu dintre cei trei ai lui Warren Buffet, al treilea om în topul celor mai bogaţi din lume. În ciuda averii deţinută de tatăl său, Peter a avut un stil de viaţă modest, scrie Business Insider.

„Abia la 25 de ani mi-am dat seama pe deplin ce face tatăl meu, pentru că noi nu am fost crescuţi într-un mod opulent”, spune Peter, muzician, compozitor şi scriitor  american în vârstă de 57 de ani.

Chiar dacă averea familiei Buffet creştea, stilul lor de viaţă nu s-a schimbat.Au locuit în aceeaşi casă modestă cu cinci camere cumpărată în care s-au născut. Peter spune că a urmat cursurile unei şcoli publice şi a crescut ca orice alt copil al cărui tată nu are o avere de miliarde de dolari.

Warren Buffet, în vârstă de 85 de ani, are o avere de peste 60 de miliarde de dolari.  este cunoscut ca o legendă a investiţiilor şi a actelor de caritate, dar şi pentru stilul de viaţă modest pe care l-a păstrat de-a lungul anilor.

Peter Buffet spune despre tatăl său că preferă un telefon normal în locul unui smartphone şi că îşi petrece aproape toază ziua citind, obicei pe care l-a menţinut pe parcursul vieţii, adaugă el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO