Business Internaţional

Cum arătau acum 15-20 de ani cei mai puternici bancheri şi oameni de afaceri din România şi cum arată acum. Galerie FOTO

Autor: Ştefan Stan, Alexandra Marcu

26.09.2015, 11:00 14095

Discreţi sau în lumina reflectoarelor, cu toţii i-am văzut cel puţin o dată la televizor pe cei mai influenţi oameni de afaceri din România, fie că este vorba de Ion Ţiriac, Mişu Negriţoiu sau antreprenorul în serie Radu Georgescu.

Cei mai mulţi dintre ei şi-au clădit averile după Revoluţie, când au intrat în afaceri, atât în România cât şi în afară.  Atunci este şi perioadă când au devenit publici, aşa că cele mai multe fotografii sunt de după 1990.

Vedeţi cum arătau în tinereţe şi cum arată acum Ion Ţiriac, guvernatorul BNR Mugur Isărescu, Florin Georgescu, omul de afaceri Dan Pascariu, şeful ASF Mişu Negriţoiu, bancherul Mihai Bogza, şeful CEC Radu Gheţea, proprietarul Altex Dan Ostahie, proprietarul Mobexpert Dan Şucu, Florin Talpeş, antreprenorul care a creat cel mai exportat produs românesc (Bitdefender), sau antreprenorul în serie Radu Georgescu. 

 

Ion Ţiriac

 

 

Mugur Isărescu, guvernatorul BNR

 

Florin Georgescu

 

 

Dan Pascariu

 

 

Mişu Negriţoiu, şeful ASF 

 

 

Bancherul Mihai Bogza

 

 

Radu Gheţea, şeful CEC

 

 

Dan Ostahie, proprietarul Altex

 

 

Dan Şucu, proprietarul Mobexpert

 

 

Florin Talpeş, Bitdefender

 

 

Radu Georgescu

 

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO