Business Internaţional

Cum arată semnătura celui mai bogat om din lume

Cum arată semnătura celui mai bogat om din lume

Autor: Dragoş Dinu

24.08.2019, 11:09 2614

Jeff Bezos este fondatorul şi proprietarul Amazon, una dintre cele mai puternice companii din Statele Unite şi cel mai mare retailer online din lume, cu vânzări care s-au ridicat în 2018 la 233 miliarde de dolari. 

Potrivit topului Forbes 2019, care a fost dat publicităţii în luna martie, Bezos a fost desemnat pentru al doilea an consecutiv cel mai bogat om din lume, cu o avere la acel moment de circa 131 de miliarde de dolari, în scădere de la 161 de miliarde de dolari anul trecut.

În iulie, CEO-ul Amazon a finalizat divorţul de soţia sa, după neînţelegeri care s-au ridicat la 38 de miliarde de dolari. Astfel, MacKenzie Bezos, în vârstă de 49 de ani, rămânea să primească circa 19,7 milioane de acţiuni la Amazon, adică 4% din business, valoare care se ridică la 38,3 miliarde de dolari. În urma partajului, fosta soţia a lui Bezos urcă pe locul 22 în topul miliardarilor, potrivit Bloomberg. 

Chiar şi în urma divorţului Bezos îşi păstrează titlul de cel mai bogat om din lume.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO