Business Internaţional

Cum arată Paradisul: Top 10 cele mai frumoase plaje din lume. Galerie Foto

Cum arată Paradisul: Top 10 cele mai frumoase plaje din...

Autor: Gabriel Cojan

28.07.2018, 18:17 10543

Temperaturile ridicate din timpul verii te fac să-ţi doreşti să pleci undeva departe de canicula de afară, aşa că de ce să nu profiţi de vremea însorită şi să te relaxezi pe plajă?  

Acesta este topul celor mai tari 10 plaje din lume, potrivit site-ului list25:        

 

10. Matira Point, Tahiti

Găsită pe insula Bora Bora, plaja izolată se află într-o lagună protejată şi are  cel mai alb nisip din Oceanul Pacific.

9.Plaja Roşie, Grecia

Accesul pe plajă se face cu ajutorul unei bărci sau coborând pe o pantă abruptă. Situată în insula Santorini, poziţia pe listă a plajei e dată de unicitatea acesteia.

8.Parcul Naţional Tayrona, Columbia

Poza 3

Plaja este atractivă datorită sălbăticiei sale. Plaja nu a fost vizitată de foarte mulţi turişti, dar are un potenţial imens.

7.Las Islas Cies, Spania

Insula din Atlantic a fost ascunzătoarea perfectă pentru piraţi, dar acum e doar un paradis tropical cu o plajă parcă ieşită din filmele cu piraţi.

6.El Nido, Filipine

Deşi lipsită de turişti, plaja de aici îşi merită locul în top, poate şi din pentru că încă nu a fost atinsă de piciorul omului.

5.Sidari, Grecia

Această plajă poate fi găsită pe insula Corfu şi e cunoscută pentru stâncile în diferite forme ce au dat locului numele de Canalul Iubirii. Legenda spune că dacă un cuplu va înota în apa de aici, vor rămâne împreună pentru totdeauna.

4.Maldive

Poza 7

Cu 87 de resorturi, insulele aruncate de-a lungul Ecuatorului sunt destinaţii ieşite din comun, cu peisaje de vis.

3.Plaja Lanikai, Hawaii

Hawaii-ul este cunoscut pentru reputaţia sa de destinaţie preferată pentru iubitorii de surf. Palmierii şi nisipul sunt peisajul perfect pentru o zi de stat la plajă.

2.Anse Source d’Argent, Seychelles

Poate cea mai pozată plajă din lume, stâncile de pe insula La Digue din Seychelles alături de apa turcoaz creează un mediu perfect pentru relaxare.

1.Plaja Maho, Saint Martin

Aeroportul se află atât de aproape de plajă că oamenii sunt aruncaţi direct în apă de vântul puternic produs de avioanele care decolează.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO