Business Internaţional

Cum arată o zi de lucru în unul dintre cele mai luxoase hoteluri

Cum arată o zi de lucru în unul dintre cele mai luxoase...

Autor: Adrian Robu

29.11.2014, 14:29 322

Nicio figură din industria ospitalităţii nu este mai înconjurată de mister decât aceea de administrator de hotel. O astfel de slujbă presupune să cunoşti de toate, să faci orice şi să ai o atitudine amabilă chiar şi când te confrunţi cu solicitări absurde.

Isabelle Hogan, administrator şef la The Mark Hotel, unitate de cinci stele din Manhattan, a explicat pentru huffingtonpost.com ce trebuie să facă un administrator de hotel.

Administratorul poate fi considerat ambasadorul unui hotel, iar dacă oaspeţii au o experienţă neplăcută cu acesta, concediul poate deveni un dezastru.

O zi obişnuită nu se termină niciodată. Trebuie să fi pregătit să răspunzi oricând la orice întrebare, pentru că oaspeţii te pot întreba orice. Mergi la service fără a şti ce urmează să se întâmple. Lucrurile se succed rapid: rezervări la restaurant, bilete la teatru, pregătiri pentru călătorie trimiterea unei persoane să ridice diverse cumpărături sau închirierea unei maşini.

Citiţi articolul integral pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO