Business Internaţional

Cum arată noul telefon Nokia şi cât costă acesta

Cum arată noul telefon Nokia şi cât costă acesta

Autor: Ioana Matei, Business Magazin

18.01.2020, 17:12 2735

HMD Global, compania care deţine licenţa Nokia pentru telefoane, a anunţat disponibilitatea Nokia 2.3 în România, la preţul recomandat de 579 de lei, potrivit informaţiilor trimise de reprezentanţii companiei.

Telefonul are o cameră duală cu diverse funcţii AI, pentru cele mai reuşite fotografii, Nokia 2.3 dispune de un ecran 6.2” HD+ şi o autonomie a bateriei de până la două zile, pentru o experienţă de entertainment imersivă şi de durată. Potrivit reprezentanţilor companiei, telefonul este pregătit pentru Android 10 şi va primi actualizări de securitate lunare, garantate timp de trei ani, şi update-uri ale sistemului de operare timp de doi ani, fiind aşadar un smartphone care se va îmbunătăţi odată cu trecerea timpului.

Nokia 2.3 dispune de o cameră duală şi de noua funcţie „Recommended Shot”, care ajută utilizatorii să aleagă cea mai reuşită fotografie. Fie că este vorba despre un backflip surprins în aer, un portret de familie în care toată lumea zâmbeşte sau un gol înscris în timpul meciului, „Recommended Shot” captează fotografii atât înainte, cât şi după apăsarea butonului declanşator şi sugerează cea mai bună fotografie din această serie. Utilizatorii Nokia pot fi siguri că vor capta fotografii creative, cât mai variate, cu ajutorul funcţiilor AI precum „Portrait Mode” sau cele pentru luminozitate scăzută. 

Cu ajutorul butonului special Google Assistant, utilizatorii pot economisi timp folosind comenzi vocale pentru a vizualiza următoarele programări din calendar, pentru a afla mai multe informaţii din trafic şi multe altele. De asemenea, Nokia 2.3 dispune de recunoaştere facială biometrică, ce permite deblocarea telefonului dintr-o privire. „Utilizatorii din întreaga lume au apreciat telefoanele din gama Nokia 2. Nokia 2.3 reprezintă încă o confirmare a promisiunii noastre de a le oferi consumatorilor o experienţă de utilizare mereu nouă – oferindu-le acces la actualizări ale sistemului de operare timp de doi ani şi la actualizări lunare de securitate  timp de trei ani, chiar şi pentru segmentele de preţ accesibile. Mai mult, Nokia 2.3 include funcţii AI de ultimă generaţie, un ecran de dimensiuni mari şi o autonomie a bateriei de până la două zile, cu care utilizatorii Nokia sunt deja obişnuiţi. Este aşadar alegerea perfectă pentru acei utilizatori pentru care smartphone-ul este gadget-ul principal,” a declarat Juho Sarvikas, Chief Product Officer HMD Global.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO