Business Internaţional

Cum a rămas Donald Trump fără cont de Twitter? În ultima zi de muncă, un angajat a decis să se ”răzbune” şi a şters contul preşedintelui american

Cum a rămas Donald Trump fără cont de Twitter? În...

Autor: Alexandra Cepăreanu

03.11.2017, 16:06 274

Pentru 11 minute, contul de Twitter al preşedintelui Donald Trump a fost închis de un fost angajat al platformei Twitter, relatează Quartz.

Un fost angajat al Twitter s-a făcut remarcat în ultima zi de muncă prin faptul că la sfârşitul zilei a închis contul de Twitter al preşedintelui Donald Trump. Platforma a putut fi restaurată fără probleme, iar toată lumea a dat vină pe o “erore umană”.

La câtevă ore după incident, echipa guvernamentală şI echipa electorală au dezvăluit pe conturile de Twiiter că întreruperea contului preşedintelui nu a fost o greşeală.

Când a revenit pe platforma, Trump nu a vorbit despre incident, însă  a postat o serie de tweet-uri despre reducerea impozitelor, Hillary Clinton şI fostul regizor al FBI James Comey, de altfel a anunţat că va lua parte la un interviu cu Fox News.

 Donald Trump a stârnit multe controverse prin postările sale pe această platformă. Pe 24 august, Guvernul de la Phenian l-a atacat  pe Donald Trump, despre care afirmă că postează pe Twitter ”articole ciudate generate de gândurile sale egocentrice”, potrivit Mediafax.

Twiiter este o platformă de social media care permite utilizatorilor să trimită şi să citească mesaje scurte, de aproximativ 140 de caractere, numite “tweets”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO