Business Internaţional

Cristina Bălan este "Vocea României"

Cristina Bălan este "Vocea României"

Autor: Madalina Cerban

19.12.2015, 00:40 5452

Vineri, începând cu ora 20.30, cel de-al cincilea sezon al show-ului "Vocea României", de la Pro TV, şi-a desemnat câştigătoarea - Cristina Bălan. Aceasta este cel de-al cincilea artist care câştigă show-ul "Vocea României", după Ştefan Stan, Julie Mayaya, Mihai Chiţu şi Tiberiu Albu.

În marea finală s-au luptat Cristina Bălan, din echipa lui Tudor Chirilă, Michel Kotcha şi Tobi Ibitoye, din echipa lui Smiley, şi Tomi Weissbuch, din echipa lui Marius Moga. Loredana nu a avut un concurent în finală.

În urma voturilor telespectatorilor, Cristina Bălan a fost câştigătoarea trofeului "Vocea României" şi a marelui premiu, în valoare de 100.000 de euro.

Pe locul al doilea în finala "Vocea României" s-a situat Tomi Weissbuch, pe locul al treilea - Tobi Ibitoye, iar pe poziţia a patra - Michel Kotcha.

În cadrul marii finale a show-ului "Vocea României", care a durat circa patru ore, Cristina Bălan a încântat juriul, publicul şi telespectatorii cu trei piese. Cristina Bălan a interpretat singură melodia "This Is My Life", a cântăreţei Shirley Bassey. Totodată, Cristina Bălan a cântat împreună cu antrenorul ei melodia "Vama Veche", iar Tudor Chirilă a surprins publicul şi telespectatorii în momentul în care şi-a dat jos tricoul şi a rămas la bustul gol. De asemenea, Cristina Bălan a cântat alături de Corul Regal, dirijat de Eduard Dinu, melodia "The Show Must Go On", a trupei Queen.

După anunţarea rezultatului competiţiei, Cristina Bălan a izbucnit în lacrimi, fiind îmbrăţişată de soţul său şi de antrenorul ei, Tudor Chirilă, pe scena show-ului "Vocea României".

Finala "Vocea României" a fost presărată cu numeroase momente artistice, iar gazda show-ului a fost Pavel Bartoş.

Telespectatorii au avut parte şi de două surprize, care au fost aduse pe scena competiţiei de trupa rock Viţa de Vie şi de fostul câştigător al emisiunii "Vocea României" Tiberiu Albu şi de colegii lui din formaţia Fameless.

Totodată, chiar dacă Loredana nu a avut un concurent în finală, echipa antrenoarei a fost reprezentată de patru dintre cele mai bune voci ale sale din acest sezon, care au cântat împreună cu ea.

Cristina Bălan, fostă solistă a trupei Impact, a studiat muzica încă din clasele primare. Mult mai târziu a ajuns studentă la Conservator, dar a renunţat după doi ani la acesta din cauză că se plictisise de prea multă teorie, conform Pro TV. În 1998, Cristina Bălan a participat la un casting pentru a intra în trupa Impact, iar mai târziu a înfiinţat trupa ABCD.

De un an şi zece luni, Cristina Bălan, în vârstă de 34 de ani, este mama unor gemeni, Toma David şi Matei Nikolas. În această perioadă, Cristina Bălan şi-a dedicat timpul creşterii celor doi băieţei, dar spune că nu poate să renunţe la pasiunea sa pentru muzică. Acesta este motivul pentru care a decis să participe la "Vocea României".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO