Business Internaţional

Cristian Tudor Popescu, despre duelul Simona Halep - Serena Williams: Urmează meciul secolului

Cristian Tudor Popescu, despre duelul Simona Halep -...

Autor: Departament Sport

19.01.2019, 14:01 1470

Acum, liderul mondial se pregăteşte de confruntarea cu sora mai mică a familiei Williams, Serena. Aflată în revenire de formă, Serena e un "coşmar" pentru Halep, dacă privim scorul întâlnirilor directe. Partida dintre Simona şi Serena e catalogată drept "meciul secolului".

Prestaţia foarte bună din duelul cu Venus e dătătoare de speranţă pentru partida cu Serena, care e pe turnantă spre revenirea la vârful WTA. Amreicanca va sta în calea Simonei Halep în optimi la Australian Open, iar Cristian Tudor Popescu spune că va fi un meci deosebit. În meciurile direct, Serena o conduce pe Halep cu 8-1.

"Simona va urca în acest turneu de la meci la meci. Urmează acum meciul secolului cu Serena. Serena e în revenire de formă, se apropie de valoarea ei maximă, iar Simona urcă şi ea spre vârf. Când două mari jucătoare de formă se întâlnesc în astfel de intersecţii este un meci deosebit", a afirmat CTP, prin telefon, la Digi Sport.

Simona Halep - Serena Williams se va disputa luni dimineaţă, 21 ianuarie, iar ora urmează să fie anunţată.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO