Business Internaţional

Controale amănunţite la frontieră, după ce 17 români din Germania au fugit din carantină

Controale amănunţite la frontieră, după ce 17 români...

Autor: Mihaela Gidei

21.06.2020, 16:53 161

Poliţia de frontieră va face controale mai drastice în cazul cetăţenilor care vin din Germania. Demersul vine după ce 17 români au fugit dintr-un centru de carantină din Germania şi sunt acum căutaţi de autorităţi.

Cei care vin din Germania şi vor să intre în ţară vor fi verificaţi mai amănunţit în această perioadă, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţi ai Poliţiei de Frontieră.

Verificările mai drastice vin după ce 17 cetăţeni români din Germania au fugit din carantină, iar acum sunt căutaţi de autorităţile locale.

În cazul în care poliţiştii de frontieră vor stabili că printre cei care vor să intre în ţară se află şi români care au fugit din carantină, aceştia vor fi opriţi şi vor fi luate măsuri legale împotriva acestora.

1.300 de muncitori ai unei companii de prelucrare a cărnii din localitatea Rheda-Wiedenbrück, din Germania, au COVID-19. Jumătate dintre ei sunt români, iar printre aceştia se află şi cei 17 care au fugit.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO