Business Internaţional

Contra curentului: companiile care au câştigat miliarde de dolari ca urmare a COVID-19. Mulţi dintre noi folosim produsele lor

Contra curentului: companiile care au câştigat miliarde...

Autor: Ioana Matei

29.08.2020, 20:31 854

CEO-ul Hewlett Packard, Enrique Lores, le-a spus investitorilor că munca de acasă şi şcoala în acelaşi regim din cauza pandemiei de coronavirus a îmbunătăţit semnificativ rezultatele trimestriale ale companiei - folosind termenul „peste aşteptări”, potrivit  foxbusiness.com.

„PC-ul este acum esenţial în viaţa de zi cu zi mai mult decât niciodată, iar folosirea computerului a crescut cu mai mult de 20% în perioada COVID.”
Veniturile HP au ajuns la 14,29 de miliarde de dolari, cu mult peste aşteptările de 13,3 miliarde de dolari. Profiul a crescut de asemenea la 734 milioane de dolari. Cererea pentru laptop-uri tip notebook a crescut cu 32%. Pe de altă parte, situaţia de muncă la domiciliu a generat o scădere a vânzărilor de desktop-uri cu 30%.HP se aşteaptă la rezultate similare în lunile care urmează.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO