Business Internaţional

Compania aeriană care oferă călătorii business-class de 3 ori mai ieftin decât competiţia. Galerie FOTO

Vedeţi cum arată avionul  companiei aeriane care oferă călătorii business-class de 3 ori mai ieftin decât competiţia. Galerie FOTO

Vedeţi cum arată avionul companiei aeriane care oferă călătorii business-class de 3 ori mai ieftin decât competiţia. Galerie FOTO

Autor: Alexandru Nanu

27.09.2014, 17:53 872

La Compagnie, o companie aeriană din Franţa, a lansat o linie de zboruri low-cost la business class, la preţuri de până la trei ori mai mici decât concurenţa, în încercarea de a ataca piaţa şi pe acest segment, scrie Daily Mail.  

Spre exemplu, La Compagnie oferă pasagerilor o călătorie dus-întors de la Paris la New York pentru 1.200 de euro, cu aproape 2.500 de euro mai ieftină decât aceeaşi rută  traversată cu Air France.
 

"Cu stilul francez şi fiabilitatea americană, La Compagnie va deveni alegerea generaţiei actuale de călători de afaceri care au nevoie de ceva mai mult decâte de simplul transport aerian", spune Yvelin.

La Compagnie operează cu o flotă de avioane reproiectate de tip Boeing 757-200, cu 74 de locuri. Meniurile au fost elaborate de către Christophe Langrée, bucătarul şef avizat de Michelin care a lucrat la Hotel Matignon din Paris.


În avion există, de asemenea, WiFi gratuit şi toţi pasagerii vor avea la dispoziţie tablete Samsung individuale pe care sunt uploadate o filme, muzică, cărţi şi reviste.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO