Business Internaţional

Clinton şi Trump,la egalitate în media sondajelor postdezbatere;Trump conduce în preferinţele de vot

Clinton şi Trump,la egalitate în media sondajelor...

Autor: Mediafax

27.09.2016, 20:50 616

Potrivit unui sondaj al site-ului Drudge Report, 80% dintre telespectatori cred că Donald Trump a câştigat dezbaterea televizată de luni, în timp ce un studiu al Time.com îi acordă candidatului republican un avans de 4% (52% la 48%) în faţa lui Hillary Clinton. CNBC şi Breitbart consideră, de asemenea, că Donald Trump a câştigat dezbaterea.

Un vot online organizat de Fox News îi oferă lui Trump 50%, iar lui Clinton 35%, alţi 15% considerând că dezbaterea nu a avut un câştigător clar.

Un vot instant organizat de CNN în rândul a 100 de milioane de telespectatori îi acordă în proporţie de 62% victoria în dezbatere lui Hillary Clinton.

Sondajele efectuate de televiziuni şi de site-uri de socializare nu au caracter ştiinţific. Institutul Real Clear Politics a generat o medie a rezultatelor sondajelor pe tema dezbaterii prezidenţiale, rezultatul fiind de 42,6% pentru Hillary Clinton şi de 41,1% pentru Donald Trump, restul telespectatorilor neputând indica un câştigător clar.

Potrivit celui mai recent sondaj de opinie privind preferinţele electorale la nivel naţional, Donald Trump este creditat cu 46%, iar Hillary Clinton cu 43%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO