Business Internaţional

Cine sunt românii dispăruţi după atacul de la Nisa. Mama a fost găsită, dar se află în stare gravă la spital. Despre tată nu se ştie încă nimic

Cine sunt românii dispăruţi după atacul de la Nisa....

Autor: Gândul

17.07.2016, 14:36 1731

MAE anunţă că a localizat-o pe femeia din cuplul de români daţi dispăruţi după atacul de la Nisa. Ea este „în stare destul de gravă, dar stabilă”, într-un spital din Nisa. Copilul lor a fost găsit si identificat de rude printre răniţii internaţi în spital, starea sa fiind stabilă. Premierul Dacian Cioloş a discutat telefonic cu premierul francez, Manuel Valls, despre cei doi români care au fost la Nisa în seara de 14 iulie şi al căror copil rănit este internat, primind asigurări că autorităţile franceze fac tot ce le stă în putere pentru a clarifica situaţia. După atacul terorist de la Nisa, o familie de români - mamă, tată şi copil - fuseseră daţi dispăruţi.

UPDATE 13:15  „Mama minorului a fost identificată la un spital din Nisa. Potrivit medicilor, starea de sănătate a mamei minorului este destul de gravă, dar stabilă”, informează MAE printr-un comunicat de presă.

Demersurile au fost realizate cu sprijinul ambasadorului României în Franţa aflat la faţa locului şi al reprezentantului Consulatului General al României la Marsilia, mai arată MAE.

„Din păcate, actul terorist de la Nisa ne-a atins şi pe noi.

Continuarea pe Gândul.info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO