Business Internaţional

Cine era Stephen Paddock, autorul celui mai sângeros atac armat din istoria SUA

Cine era Stephen Paddock, autorul celui mai sângeros...

Autor: Mediafax

03.10.2017, 12:52 1359

Ultima dată când Eric Paddock a auzit de fratele său a fost când Stephen Paddock i-a trimis un mesaj pentru a afla ce face şi cum se simte mama lor în vârstă de 90 de ani.

Era la mjlocul lunii septembrie, iar uraganul Irma lăsase fără curent electric Orlando, Florida, zona în care trăia mama lor.

Stephen Paddock, care locuia în Nevada, a sunat pentu a afla despre starea mamei sale, pentru a verifica dacă este bine. Mai târziu, i-a trimis un cadru ortopedic, pentru a o ajuta să se deplaseze mai uşor, spune Eric Paddock.

La două săptămâni după acest gest, Stephen Paddock, 64 de ani, avea să producă cel mai sângeros atac din istoria SUA, în timpul unui festival de muzică country, în Las Vegas, scrie CNN. A ucis 59 de oameni şi a rănit 527.

Nimic nu prea se potriveşte cu imaginea descrisă de fratele său şi a celor care l-au cunoscut.

Un jucător de poker, investitor în imobiliare, fără nicio afilire politică sau religioasă, din ceea ce ştiu eu, spune fratele acestuia.

Pentru Eric,Stephen era doar un tip normal. Nu avea copii, în ciuda numeroaselor relaţii pe care le-a avut. Cineva pe care l-ai vedea stând seara cu o băutură alături, la un bar, singur, îl descrie fratele său. Mergea în croaziere şi juca poker. Îi plăcea să-i trimită mamei cutii cu bomboane şi prăjituri.

Cine era Stephen Paddock, autorul celui mai sângeros atac armat din istoria SUA

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO