Business Internaţional

Cele mai dramatice momente de la linia de finish din istoria Jocurilor Olimpice. Ce lecţii de ambiţie am primit de la cei mai buni sportivi ai lumii

Kerri Strug, 1996: accidentată grav la gleznă înainte de săritura decisivă. A fost purtată pe braţe de lângă aparat, apoi tabela electronică a afişat nota: 9.712. Echipa Statelor Unite cucerea pentru prima oară titlul olimpic la gimnastică.

Galerie FOTO. Momente inedite din istoria JO

Autor: Greta Bogdan

21.08.2016, 08:00 31466

Probele de atletism de anul acesta nu au dezamăgit cu siguranţă spectatorii. Întreaga lume a fost în suspans în timpul cursei dintre Allyson Felix şi Shaunae Miller, cea dintâi reuşind să obţină medalia de aur în proba feminină de 400 de metri de la Rio, printr-o metodă surprinzătoare.

Victoria sa a venit după ce britanicul Mo Farah s-a accidentat şi a căzut pe parcursul cursei de 10.000 de metri, dar s-a ridicat eroic şi a obţinut medalia de aur.

Practic, spectatorii jocurilor olimpice trăiesc pentru astfel de momente de suspans, în care sportivii se autodepăşesc pentru a face performanţă. 

Iată câteva momente care au rămas în istoria JO ca fiind cele mai spectaculoase, potrivit revistei Vogue. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO