Business Internaţional

Cele mai ciudate restaurante din America - galerie FOTO

Cină la 50 de metri în aer. Vezi aici cele mai ciudate restaurante din America

Cele mai ciudate restaurante din America

Autor: Traian Terzianm

29.03.2011, 10:50 213

Feluri de mâncare ieşite din comun, chelneri deghizaţi înextratereştrii şi locuri absolut incredibile. Acestea sunt doarcâteva dintre lucrurile care definesc cele mai ciudate restaurantedin America, scrie CNBC.com.

Localurile tematice sunt comune în afara Statelor Unite, înspecial în Asia. Însa în câteva restaurante din America putem aveaparte de o cină ieşită din comun. Spre exemplu, la Heart AttackGrill oaspeţii sunt serviţi de infirmiere. Restaurantul are catematică spitalul, iar managerii lui spun că este la fel de seriosca un atac de inimă. Heart Attack Grill are însă o problemă, estegenul de fast-food care duce la obezitate. Un alt restaurant ciudateste The Cave. Cei care mănâncă aici se vor confrunta cu frigul şiatmosfera unei peşteri.

Varsity Downtown este cel mai mare local "în maşină" din lume.În parcarea din faţă localului pot să încapă peste 600 de maşini.Măncarea de aici este de tip fast-food: cartofi prăjiţi, burgeri şisandvişuri.

.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO