Business Internaţional

Cele mai bune ţări în care poţi să-ţi cumperi a doua cetăţenie. Au plaje exotice şi servicii medicale gratuite

Cele mai bune ţări în care poţi să-ţi cumperi a...

Autor: inCont.ro

07.07.2013, 13:33 7509

In afara SUA sau a Canada, despre care se stie ca au programe dedicate celor care vor cetatenie, exista un numar de tari dispuse sa primeasca straini, atata timp cat ei sunt, la randul lor, dispusi sa plateasca, noteaza CNN in pagina electronica.

1. Federatia Sf. Cristofor si Nevis

Dureaza doar cateva luni sa obtii cetatenia in aceasta tara, care se intinde pe doua insule din Arhipelagul Antilele Mici, intre Marea Caraibelor si Oceanul Atlantic. Printre avantaje se numara faptul ca nu exista impozit pe venit si se permite accesul fara viza la aproape 130 de tari si teritorii. Nu sunt de neglijat nici palmierii, briza tropicala si plajele cu nisip alb. Programul de obtinere a cetateniei prin investitii a inceput in 1984 si este cel mai vechi. Cel mai jos prag porneste de la o contributie de 250.000 de dolari catre Fundatia din Industria Zaharului. A doua optiune o reprezinta investitia in imobiliare, care incepe insa de la 400.000 de dolari.

Citiţi articolul integral aici

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO