Business Internaţional

Cele mai bune momente ale nunţii regale a prinţului Harry cu Meghan Markle

Cele mai bune momente ale nunţii regale a prinţului...

Autor: Răzvan Botea

20.05.2018, 19:13 412

Prinţul Harry şi Meghan Markle au devenit soţ şi soţie, Duce şi Ducesă de Sussex. Nunta regală a fost presărată cu momente emoţionante, inspiraţionale, dar şi neaşteptate, scrie CNN.

Apariţia Serenei Williams a fost unul dintre acele momente, Serena find cunoscută ca prietena lui Meghan Markle. Aceasta a venit însoţită de soţul său, antreprenorul Alexis Ohanian.

Elton John a părut să se bucure de compania starurilor prezente la nuntă, acesta fiind văzut trecându-şi limba peste buze după ce l-a sărutat pe David Beckham, potrivit Daily Mail.

Cum era de aşteptat, vedeta la capitolul vestimentaţie a fost rochia de mireasă a actriţei Meghan Markle, confecţionată de casa de modă franceză Givenchy. Rochia a costat 200.000 de lire sterline.

O absenţă notabilă de la această nuntă a fost cea a premierului Marii Britanii, Theresa May.  Potrivit Reuters, motivul pentru care aceasta nu a fost invitată la nunta regală este faptul că invitaţii sunt persoane care au relaţii directe cu cel puţin unul dintre miri.

Amal Clooney şi soţul ei, starul de la Hollywood, George Clooney, au tras atenţia invitaţilor la nunta regală a prinţului Harry al Marii Britanii, prin vestimentaţia aleasă, în special Amal cu rochia sa galben muştar, scrie DailyMail. Rochia avocatei Amal Clooney a fost considerată de departe cea mai bună vestimentaţie şi a făcut furori la nunta regală.

Apariţia starului de televiziune american Oorah Winfrey a fost de asemenea o supriză, aceasta alegând o vestimentaţie roz, ea mărturisind că aproape a făcut           „gafa” de a-şi alege p rochie albă.

Nunta prinţului Harry cu actriţa americană Meghan Markle de sâmbătă a costat circa 32 de milioane de lire sterline, mai mult cu circa 12 milioane decât cea a Ducelui şi Ducesei de Cambridge din 2011, estimată la 20 de milioane de lire sterline, relatează Mediafax.

Specialiştii estimează că aproximativ 90.000 de lire ar fi fost cheltuite pentru cele 20 de trompete placate cu argint care au anunţat evenimentul, 50.000 de lire sterline pentru tortul de la Violet Bakery din estul Londrei, 110.000 de lire sterline pe flori pentru a împodobi culoarul Capelei Sfântului Gheorghe la Castelul Windsor şi în Sala Mare a Sfântului Gheorghe, 300.000 de lire sterline pentru închirierea spaţiului unde a avut loc recepţia, în cartierul Frogmore House, 26.000 de lire sterline pe mâncarea celor 2.640 de membri ai publicului care au fost invitaţi, 30 milioane de euro pentru măsurile de securitate şi între 300.000 şi 400.000 de dolari pe rochia lui Meghan.

 

Prinţul Harry al Marii Britanii şi fosta actriţă americană Meghan Markle s-au căsătorit sâmbătă, la capela Saint George din Windsor.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO