Business Internaţional

Cel puţin 30 de morţi, după ce un autobuz a căzut într-o prăpastie în India

Cel puţin 30 de morţi, după ce un autobuz a căzut...

Autor: Mircea Olteanu

15.06.2016, 14:18 43795

Cel puţin 30 de persoane au murit, după ce un autobuz s-a răsturnat într-o prăpastie în apropierea satului Sonapur, statul Meghalaya din nord-estul Indiei, informează site-ul International Business Time, care citează presa din India.

Autobuzul, care circula de la Silchar spre Guwahati, a derapat şi s-a prăbuşit într-un defileu în apropiere de Sonapur Mandir în cursul nopţii de marţi spre miercuri, relatează presa indiană.

Cum arată casa lui Calvin Harris, cel mai bine plătit DJ din lume. Muzicianul şi-a scos la vânzare ”castelul” pentru 10 mil. de dolari

Ţăndărei, oraşul din România cu vile ca în Beverly Hills

Cum arătau acum 15-20 de ani cei mai puternici bancheri şi oameni de afaceri din România şi cum arată acum

Potrivit unui oficial din cadrul poliţiei din statul Meghalaya, citat de publicaţia The Hindustan Times, în autobuz se aflau aproximativ 35 de persoane, iar vehiculul s-a prăbuşit într-o prăpastie foarte adâncă, aşa că şansele de supravieţuire sunt reduse. Oficialul citat a mai declarat că cinci persoane au fost salvate, însă sunt în stare gravă.

Spill Thamar, şeful poliţiei districtuale din zona accidentului, a declarat că echipele de intervenţie încearcă să salveze patru sau cinci persoane care ar fi supravieţuit.

Thamar a mai adăugat că încă nu se cunoaşte cauza exactă a accidentului.

Datele Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii plasează India pe primul loc în ceea ce priveşte numărul victimelor accidentelor rutiere, anual, aproximativ 140.000 de persoane îşi pierd viaţa în urma acestor accidente, cauzate de viteză, supraaglomerare, probleme tehnice ale vehiculelor şi starea precară a drumurilor, informează Associated Press.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO