Business Internaţional

Cel mai mare proprietar de cazinouri din lume vrea să se extindă în marile oraşe europene

Cel mai mare proprietar de cazinouri din lume vrea să se...

Autor: Vlad Popescu

23.12.2013, 12:09 206

"Caut un model diferit de afaceri, precum în Singapore, sau Japonia, sau Coreea de Sud, cu complexuri integrate individuale în oraşe individuale. Vom analiza marile oraşe din Europa pentru a stabili dacă există sau nu vreo posibilitate în acest sens", a declarat Adelson într-un interviu aordat Bloomberg la Herzliya, Israel.

Las Vegas Sands a anunţat recent că renunţă la planul de a construi un mega-complex turistic de 30 miliarde de dolari în Spania, care ar fi fost cel mai mare din Europa.

Adelson ceruse Spaniei asigurări politice că taxele şi alte condiţii economice nu vor fi modificate de viitoare guverne.

Miliardarul a afirmat că printre metropolele europene vizate pentru investiţii se numără Madrid, Barcelona, Roma, Milano, Atena şi Paris.

El a adăugat că singurele oraşe luate în considerare sunt acelea cu o infrastructură turistică bine dezvoltată, inclusiv hoteluri, restaurante, transport şi spaţii de expoziţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO