Business Internaţional

Cea mai scumpă chirie pentru un apartament din New York: 500.000 de dolari pe lună. Galerie FOTO

Apartamentul prezidenţial din hotelul Pierre

Apartamentul prezidenţial din hotelul Pierre

Autor: Oana Stupinean

09.11.2014, 16:28 1259

Preţurile locuinţelor din New York ajung de cele mai multe ori la cifre cu şase zerouri, iar chiriile sunt pe măsură. Hotelul Pierre, aflat chiar în apropierea Central Park, închiriază apartamentul prezidenţial cu un preţ de 500.000 de dolari pe lună, scrie Conde Nast Traveler.

Zona metropolitană a New Yorkului este cea mai scumpă piaţă din SUA. Vizitatorii care doresc să petreacă doar o noapte în apartamentul prezidenţial, plătesc 20.000 de dolari.

Este pentru prima oară când hotelul Pierre închiriază apartamentele prezidenţiale pe o perioadă îndelungată. Apartamentul de aproximativ 1.400 de metri pătraţi este dotat cu  spa, room-service şi un majordomn personal. De asemenea, la 500.000 de dolari pe lună, chiriaşii beneficiază şi de o maşină de lux.

Hotelul a fost deschis în anii ’30 şi a trecut prin mâna multor proprietari, recent fiind cumpărat de The Tai, un grup hotelier din India. Renovarea hotelului a costat 100 de milioane de dolari şi a fost terminată anul trecut.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO