Business Internaţional

Ce spune şeful Goldman Sachs, una dintre cele mai mari bănci americane, despre munca în regim remote: „Nu reprezintă noul normal. Este o aberaţie pe care o vom corecta cât mai repede posibil”

Ce spune şeful Goldman Sachs, una dintre cele mai mari...

Autor: Eduard Ivanovici

27.02.2021, 21:33 217

Şeful Goldman Sachs David Solomon a respins catalogarea telemuncii drept „noul normal”, declarând că banca de investiţii pe care o conduce a operat anul trecut cu „sub 10% din totalul angajaţilor” în birouri, scrie BBC.

„Nu cred că este ideal pentru un business ca al nostru, inovativ, cooperatist, cu o cultură puternică a uceniciei. Şi nu este noul normal. Este o aberaţie pe care o vom corecta cât mai repede posibil”, spune David Solomon.

CEO-ul se teme în special pentru noua „clasă” de 3.000 de recruţi, care nu vor primi îndrumarea de care au nevoie.

 Chiar dacă pandemia de coronavirus a susţinut adoptarea tehnologiilor digitale şi a creat noi moduri prin care băncile pot lucra mai eficient, Solomon crede că nu va genera schimbări majore pe termen lung.

„Nu cred că modul în care ne efectuăm afacerile va fi atât de diferit odată ce va lua sfârşit criza”, a adăugat Solomon, a cărui părere este împărtăşită şi de alţi directori executivi din Statele Unite şi Marea Britanie.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO