Business Internaţional

Ce premiu ar putea câştiga Simona Halep dacă va câştiga Australian Open. Câţi bani a încasat deja pentru că s-a calificat în finală

Ce premiu ar putea câştiga Simona Halep dacă va...

Autor: Ştefan Stan, Mediafax

25.01.2018, 12:13 1946

Simona Halep, liderul mondial, s-a calificat, joi, în finala turneului de la Australian Open, după ce a învins-o, scor 6-3, 4-6, 9-7, pe germanca Angelique Kerber, locul 16 mondial şi cap de serie numărul 21. În ultimul act al competiţiei, o va întâlni pe Caroline Wozniacki, numărul doi mondial.

Pentru calificarea în finala competiţiei de la Melbourne Simona Halep va încasa un cec în valoare de 2.000.000 de dolari australieni (aproximativ 1 300 000 de euro).

Dacă va câştiga finala, Simona Halep va încasa 3,6 mil. dolari. 

Halep, în vârstă de 26 de ani, a obţinut calificarea în cea de-a treia finală de Grand Slam a carierei şi prima la Australian Open, la capătul unui meci care a durat două ore şi 20 de minute. Constănţeanca s-a impus la cea de-a patra minge de meci pe care şi-a creat-o. Ea a salvat, de altfel, două mingi de meci ale adversarei la scorul de 5-6, în actul secund.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO