Business Internaţional

Ce o împiedică pe Simona Halep să câştige un Grand Slam. O legendă a tenisului îi oferă sfaturi preţioase

Ce o împiedică pe Simona Halep să câştige un Grand...

Autor: Pro Sport

02.04.2018, 12:44 167
Simona Halep (1 WTA) a primit sfaturi preţioase din partea Martinei Navratilova, deţinătoare a 18 titluri de Mare Şlem. Campioana din Cehia e cu ochii pe românca de 26 de ani şi şi-a spus părerea legată de aspectele pe care Simona ar trebui să le îmbunătăţească pentru a fi mai bună de la meci la meci.
 
Navratilova spune că jocul actualului lider mondial este deja foarte solid, însă acesta poate fi completat cu o nouă armă. "Ador să mă uit la meciurile ei. Are o mişcare atât de bună pe teren. Îmi place jocul ei de picioare şi cum îşi pregăteşte loviturile. Cred că trebuie să fie mai agresivă. Trebuie să îşi îmbunătăţească şi serviciul, pentru a deveni o nouă armă.
 
Trebuie să pună mai mult spin la serviciu. Are toate variantele de serviciu, dar trebuie să le folosească mai des. Trebuie să găsească sincronizarea între ritm şi viteză la serviciu. E parte tactică, dar sunt sigur că Darren lucrează la asta", a spus Navratilova, la DigiSport.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO