Business Internaţional

Cât valorează 100 de dolari în fiecare stat din America de Nord

Cât valorează 100 de dolari în fiecare stat din...
19.07.2015, 14:11 5513

Persoanele care trăiesc în New York cumpără cu 100 de dolari bunuri care în Mississippi valoarează doar 89 de dolari deoarece puterea de cumpărare diferă de la o regiune la alta, dar şi în funcţie de importanţa şi notorietatea statelor, conform unui raport prezentat de Biroul de Analize Economice, citat de Business Insider.

Americanii din Washington D.C, New York sau California folosesc 100 de dolari pentru a achiziţiona bunuri care valorează doar 89 de dolari în Dakota de Sud, Mississippi şi Ohio, iar aceştia din urmă cumpără cu 100 dolari bunuri pe care locuitorii din New York plătesc 115 dolari.

Statele din nordul Americii, California, Illinois, Virginia şi Florida au cele mai mari preţuri, spre deosebire de Danville, unde, cu 100 de dolari poţi cumpăra bunuri care costă 126 de dolari în alte regiuni.

Cu cât te depărtezi de zona metropolitană a New York-ului, raportul preţ/valoare se schimbă, astfel că în Albany sau Buffalo cei 100 de dolari valorează aproape 106 dolari, conform analizei realizate de Tax Foundation.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO