Business Internaţional

Cât costă ceasurile purtate de cei mai bogaţi oameni din lume. Unul dintre ei are un ceas de doar 70 de dolari iar altul nu poartă deloc

Cât costă ceasurile purtate de cei mai bogaţi oameni...

Autor: Andra Stroe,

02.08.2020, 09:15 163

De la Jeff Bezos la Bill Gates şi Mark Zuckerberg, executivii miliardari din industria tech sunt cunoscuţi mai mult pentru produsele inovatoare decât pentru stilul şi articolele de lux pe care ar putea să le poarte. În timp ce oamenii de rând tânjesc după Rolexuri şi alte produse de colecţie, unul din lucrurile care pare să îi caracterizeze deopotrivă pe fondatorii unora dintre cele mai cunoscute companii din lume este faptul că nu dau doi bani pe haine şi accesorii fashion.

Jeff Bezos, cel mai bogat om de pe planetă, poartă, de pildă, un ceas marca Ulysse Nardin Dual Time care, raportat la averea sa, de 113 miliarde de dolari, este un chilipir: costă în jur de 27.000 de dolari. Bill Gates, fondatorul Microsof, este şi mai modest: are un ceas Casio de aproape 70 de dolari, în ciuda averii sale de 98 de miliarde de dolari. Tim Cook, CEO-ul Apple, pare să-i calce pe urme fondatorului companiei pe care o conduce, Steve Jobs.

El s-a mulţumit să poarte un ceas marca Apple, compania vânzând anul trecut 31 de milioane de astfel de accesorii, cu o creştere de 36% a vânzărilor faţă de anul precedent. Iar Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, deşi şi-ar permite o colecţie întreagă de ceasuri de lux, preferă să nu poarte ceas deloc.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO