Business Internaţional

Caroline Wozniacki a câştigat turneul Toray Pan Pacific Open

Caroline Wozniacki a câştigat turneul Toray Pan Pacific...

Autor: Mediafax

25.09.2016, 09:46 90

Osaka, în vârstă de 18 ani, a revenit de la 0-5 în setul secund, dar în cele din urmă Caroline Wozniaki şi-a asigurat cel de-al 24-lea titlu din carieră. Partida a durat oră şi 47 de minute. Wozniacki, aflată pe locul 28 WTA, a servit doi aşi, a comis două duble greşeli, iar procentajul primului serviciu a fost de 61 la sută. Jucătoarea daneză a avut şase şanse de break, dintre care a concretizat cinci şi a cedat de trei ori pe propriul serviciu.

"În acest moment, nu pot decât să mă bucur", a declarat Wozniacki, care, la finalul meciului, a primit îngrijiri medicale după o accidentare la coapsă. "Accidentările se întâmplă şi nu ştii niciodată când poţi fi scos din joc, aşa că încerc să mă bucur de fiecare minut", a încheiat Wozniacki.

În urma acestui succes, Caroline Wozniaki, în vârstă de 26 de ani, va primi un cec în valoare de 193.850 de dolari şi 470 de puncte WTA, în timp ce Naomi Osaka se va alege cu 103.504 dolari şi 305 puncte în clasamentul mondial pentru parcursul avut la turneul din ţara natală.

Caroline Wozniacki se află la cel de-al doilea titlu cucerit la Tokyo, după cel din 2010, când a trecut în finala competiţiei de rusoaica Elena Dementieva, retrasă ulterior din activitate, scor 1-6, 6-2, 6-3.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO