Business Internaţional

Carnival Cruise Line – cea mai mare linie internaţională de croaziere – plănuieşte să îşi reia activităţile începând cu luna august

Carnival Cruise Line – cea mai mare linie...

Autor: Eduard Ivanovici

04.05.2020, 18:11 359

Carnival Cruise Lines – cea mai mare linie internaţională de croaziere – plănuieşte să îşi reia o parte din activităţi în luna august, după ce toate liniile de croazieră ale companiei au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit NBC Miami.

Compania a anunţat luni că plănuieşte să reia activităţile a opt nave de croazieră care vor pleca din Miami, Port Canaveral şi Galveston pe 1 august.

Toate croazierele din America de Nord au fost anulate între 27 iunie şi 31 iulie, în timp ce operaţiunile din unele oraşe din Australia şi America de Nord vor continua să fie ţinute pe pauză până pe 31 august.

„Vorbim despre o abordare calculată, concentrându-ne asupra activităţilor cu un număr select de porturi unde avem operaţiuni semnificative care în care se poate ajunge uşor cu maşina”, a declarat compania.

„Vom folosi timpul suplimentar pentru a lucra cu experţi, oficiali guvernamentali şi alte părţi interesate în ideea creării unor protocoale adiţionale şi modalităţi de protejare a sănătăţii şi siguranţei clienţilor noştii, dar şi a echipajului şi comunităţii pe care o servim.”

Ordinul care interzice croazierele va fi în efect până când Secretarul Statelor Unite pentru Sănătate şi Servicii Umane va declara că epidemia de COVID-19 nu mai reprezintă o urgenţă publică.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO