Business Internaţional

Bursa de la New York a închis marţi indecis, în aşteptarea finalului şedinţei de două zile a Fed

Bursa de la New York a închis marţi indecis, în aşteptarea finalului şedinţei de două zile a Fed
21.09.2011, 09:44 131

Bursa de la New York a închis marţi indecis, investitorii aşteptând încheierea şedinţei de politică monetară de două zile a Federal Reserve pentru eventuale măsuri noi de stimulare a creşterii economice, iar sentimentul a fost susţinut şi de progresele reuşite de Grecia în discuţiile cu UE şi FMI.

Indicele Dow Jones Industrial Average a finalizat în urcare cu 0,07%, însă Standard & Poor's 500 a pierdut 0,17%, iar piaţa Nasdaq a scăzut cu 0,86%. transmite Reuters.

Bursa de pe Wall Street a afişat cel mai redus rulaj de la sfârşitul lunii august şi a pierdut creşterile de circa 1% înregistrate în prima parte a şedinţei, din cauza temerilor investitorilor că ar putea pierde pe poziţiile lungi după reducerea ratingului de credit al Italiei de către Standard & Poor's.

Acţiunile din sectorul semiconductorilor au înregistrat scăderi importante, trăgând în jos indicele Nasdaq Composite, după ce o companie de profil şi-a redus estimările pentru trimestrul al doilea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO