Business Internaţional

Bitcoin pe piaţa imobiliară: Un cuplu de miliardari vinde apartamente iar moneda de schimb este celebra criptomonedă

Bitcoin pe piaţa imobiliară: Un cuplu de miliardari...

Autor: Alex Ciutacu

10.09.2017, 13:57 3997

Simbolul industriei de lenjerie, Michelle Mone, şi partenerul ei de viaţă, miliardarul Doug Barrowman, au iniţiat dezvoltarea unei proprietăţi imobiliare de lux în Dubai, în valoare de 327 de milioane de dolari, şi vor vinde apartamentele folosind Bitcoin drept monedă de schimb, potrivit Business Insider.

Aceştia susţin că proiectul este destinat investitorilor care au profitat de boom-ul Bitcoin care doresc să îşi transpună bunurile digitale în bunuri fizice.

„Comercianţii au făcut mulţi bani din criptomonedă în ultimii ani, fie că vorbim despre Bitcoin, Ethereum sau orice alte monede digitale”, spune Barrowman.

Construcţiile au început deja pe situl aflat în Science Park, Dubai, şi vor fi terminate în 2020. Proprietatea este dezvoltată sub tutela firmei lui Barrowman, Aston Developments, care este parte din grupul Knox, acesta gestionând un portofoliu de 1.63 miliarde de euro.

Iniţial vor fi valabile 150 de apartamente, din totalul de 750. Apartamentele variază între cele de tip studio- 130 de mii de dolari, adică 30 de bitcoini şi cele cu două dormitoare 380 de mii de dolari adică 85 de bitcoini.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO